Masa Tenisi takımımız yeni kurulmasına rağmen kısa sürede aldığı başarılarla adını duyurmaya başladı. Antrenmanlarını Antrenörümüz Soner POLAT eşliğinde Babaeski Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü spor salonunda yapan sporcularımız gittikleri yarışmalarda aldıkları derecelerle Babaeski’nin adını sporsal başarılarda duyurmaya devam ediyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Atatürk Spor Salonunda yapılan "Atatürk’ü Anma Masa Tenisi" turnuvasına katılan Babaeskispor Masa Tenisi Takımımız katıldığı tüm kategorilerde dereceye girerek büyük bir başarıya imza attılar.

MİNİK ERKEKLER kategorisinde Sporcumuz Deniz Kenan ALAN 2. olurken,  Meriç EREN ve Kerem Can ÖLMEZ 3.’lüğü paylaştılar.

MİNİK KIZLAR kategorisinde Berrak ALKAN Şampiyon olurken, Zeynep Naz EKER 2. ve Ecrin ÖLMEZ 3. Oldu.

KÜÇÜK KIZLAR kategorisinde ise Berrak ALKAN 3. oldu. Ayrıca minik sporcularımız Ferisu DEMİRCAN ve Alperen BALCI en centilmen sporcu ödüllerini aldılar.

Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Erhan ÖZTÜRK antrenör, sporcu ve ailelerini antrenman sırasında ziyaret ederek onları tek tek tebrik etti ve başarıların devamının sözünü sporculardan aldı. Yaptığı açıklamada: ‘’Antrenör ve Sporcularımıza her zaman destek olacağız. Bu sporcularımızın bir gün milli formayı giyeceklerine ve ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi uluslar arası yarışmalarda başarıyla temsil edeceklerine olan inancım tamdır.’’