66 Ülke ve 1400 Sporcu İçerisinden Milli Sporcularımız  Gençler’de SERAY OĞUZ ve Yıldızlar’da SEHER ÜLKÜ   Bronz Madalya Kazanma Başarısını Gösterdi 

               Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen ve 2. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası, 3. Avrupa Para-Taekwondo Şampiyonası ile 1. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’ndan oluşan 'Tekvando Festivali' tamamlandı.

66 ülkeden yaklaşık 1400 sporcunun katılımıyla Antalya/Belek'te düzenlenen ve toplam 6 gün süren 3 organizasyona Türk sporcular damgalarını vurdu. 28-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 1.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda Türk sporcular 66 madalya kazandı. Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde dünyanın dört bir yanından 1400 sporcunun mücadele ettiği turnuvada büyükler kategorisinde dereceye giren sporcular olimpiyat oyunları yolunda hanelerine önemli puanlar kazandı.Bu Sporcular İçerisinde yer Alan Sporcularımızdan Kırklareli Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Seher ÜLKÜ,ve Kırklareli Spor Sporcuları Beyzanur GÜNGÖR ve Seray OĞUZ İlimizi ve Ülkemizi Başarıyla Temsil Edip İlimize İki Bronz Madalya alarak Döndüler.Babaeski spor adına Güllühan Tuna milli takıma davet edilmiştir. Sporcumuz Katıldığı turnuva da milli takım ve Kırklareli adına +68 kg genç bayanlarda bronz madalya alarak 3.cü olmuştur.