Türkiye Briç Kulüpleri arası Finalleri Lüleburgaz’da 11/16 Ekim tarihlerinde 64 takımın katılımı ile yapıldı. Türkiye’nin 9 ayrı Briç bölgesinde 2016 yılı içinde 236 takımın katılımı ile yapılan elemeler sonucu 63 takım Finallere katılmaya hak kazandı. Lüleburgaz Briç Spor Kulübünün ev sahibi olarak direk katıldığı şampiyona toplam 64 takımın katılımı ile yapıldı. Trakya’da ve bir ilçede ilk defa yapılan şampiyonada Lüleburgaz Belediyesi’nin destekleri ile LYFA(Lüleburgaz Yıldızları futbol Akademisi)’da yapılan şampiyona 6 gün sürdü. Trakya’dan 8 Takım finallere katıldı. Bu takımlar Çanakkale’den Çanakkale Belediye, Tekirdağ’dan Altınova Spor, Tekirdağ Spor, Çorlu’dan Çorlu Belediye, Avrasya Spor, Çerkezköy’ den Dinamik Spor, Site Spor, Lüleburgaz’dan LÜKSAD ve ev sahibi olarak Lüleburgaz Briç Spor Kulübü oldu.

Şampiyonluğu İstanbul’dan Majör Boğaziçi Takımını 164-42 yenen Trabzon İdman Ocağı kazandı. Trabzon İdman Ocağı ilk defa Türkiye Kulüpler Arası Briç Şampiyonu oldu. Üçüncülüğü de Çorlu Belediye Sporu 140-86 yenen İstanbul’dan KUP Briç Spor Kulübü kazandı.

4.olan Takıma ödülünü Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim ASLAN,3.olan takıma ödülünü Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz ŞAHİN,2 olan Takıma ödülünü Briç Federasyon Başkanı Dr. Nevzat AYDOĞDU ve Şampiyon olan takımada ödülünü Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa KAYA verdiler.