Yönetim
Yönetim


 

 


 Birol EKİCİ
 
KIRKLARELİ VALİSİ
 
 

     1969 yılında Antalya ili Kaş ilçesinde doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

     Kamu görevine Sayıştay’da denetçi yardımcısı olarak başladı. Daha sonra Çobanlar, Nurhak, Keles ve Kâhta İlçelerinde Kaymakamlık; İçişleri Bakanlığında personel şube müdürlüğü, mülkiye başmüfettişliği; Başbakanlıkta idareyi geliştirme başkanlığı, Antalya İl Özel İdaresinde genel sekreterlik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında strateji geliştirme başkanlığı, bakanlık müşavirliği, müsteşar yardımcılığı; Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliğinde genel sekreterlik görevlerinde bulundu.
 
     Maliye Teorisi alanında Yüksek Lisans, Kentleşme ve Çevre Sorunları dalında Doktora Diplomasına sahip olup Kamu Yönetimi Alanında Doçentlik Unvanı bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
 
     12.05.2022 tarih ve 31833 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Atamaları Hakkında Karar” ile Kırklareli Valiliği görevine atanmıştır. Vali Birol EKİCİ, Prof. Dr. Filiz EKİCİ ile evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İL MÜDÜRÜ
EMRAH YÜKSEL BABUŞCU
 
1980 yılında Edirne'de dünyaya geldi. İlk Orta Okul ve Lise öğrenimini Bolu ili Mengen ilçesinde tamamladı.2002 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu.
Aynı yılı İstanbul ili Çatalca ilçesinde öğretmenliğe başladı. Milli Eğitim Bakanlığında sırasıyla Öğretmenlik, Okul Müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
2015 yılında İstanbul ili Silivri İlçesine Müdür olarak atandı 5 yıl süreyle bu görevi sürdürdükten sonra 2018 yılında Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 
ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ 

 

SÜLEYMAN ÇETİN

MUSTAFA ALPER AYGÜN 

TAMER KANIK

HAKAN GÜVEN

MUZAFFER AKDOĞAN